Saturday, December 31, 2011

Welcoming 2012

Salam semua...

sebenarnya tatau nak buat entri apa hari ni...agak busy beberapa hari lepas...update blog pun hanya 2 kali seminggu...

tapi cuba gagahi jugak nak buat entri pada 31 December 2011 (gedik tak?)..hehehe

AZAM TAHUN BARU??

oke saya tak ada azam apa2...seperti tahun2 lepas pun...kalau ada pun tak pernah achieve azam tu..huhu..so go with the flow saja...

cuma tahun baru kali ni akan melalui kehidupan baru iaitu sebagai isteri orang di bulan June nanti...




Nervous boleh? walaupun 5 bulan lagi..hahah

Saya cuma berharap tahun ni:

1) dapat kurus badan sikit sebelum kahwin...hehehe


2) nak kulit yang cerah sama macam kulit badan :p


3) dapat belajar masak masakan yang berlauk...bukan sekadar menu goreng2 sahaja...macam Anis Nabilah ni..hehe



4) Dapat kontrol perbelanjaan wang...i'm a shopaholic (-_-')



5) DAPAT JADI ISTERI MENDENGAR KATA SUAMI DAN SOLEHAH...






Harap2 No.5 yang dapat saya laksanakan dengan sempurna...amin :)

Semoga tahun ni Allah mempermudahkan urusan kami sekeluarga dan juga kami berdua...
dan berharap tahun ini juga lebih baik dari tahun2 sebelum ini dan memberi kami rezeki yang halal...

Amin Amin ya Rabbal Alamin...

9 comments:

  1. wah byk impian tu ehhehe ..muka u kan dh cerah syg .. erin pun nak jangkau weedding bln 2...hurm tkut lak ...


    ape link ain nabilah ea

    ReplyDelete
  2. err xdela cerah sgt..gelap2 koko lah lebeh krg..heheh..
    date awk bile?
    anis nabilah tatau ade blog ke x..tp die ada fesbuk..taip anis nabilah :)

    ReplyDelete
  3. part nak loose weight sama dear..heheh

    ReplyDelete
  4. irmidrza- tula ade cadangan x nak lose weight camne..hehehe

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan.
    i link u dear. selamat tahun baru. :)
    http://nurulainlatif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. miss ain- sure kita xchange link ya :) slmt thun bru..

    cik azizah- thnx!! amin :)

    ReplyDelete
  7. Afzan Mazelan

    http://afzanmazelan.wordpress.com

    hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;) cepat cepat grab promotion! :D

    ReplyDelete
  8. Chroma Photografix

    https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

    hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :) cepat cepat grab promotion! ;)

    ReplyDelete