Saturday, February 25, 2012

Listed in Intrend March 2012

Salam sabtu gals,

Saya sangat happy sebab baru dapat tau my blog is listed in Intrend March 2012 under 65 Blog Nukilan Anak Malaysia Pilihan Intrend...sangat terharu okes...

saya memang tak tau pasal ni...tiba2 my friend sms ckp blog sy masuk InTrend...time tu mcm, whattt??? hahah..



btw, sy taktau macam mana pemilihan di buat padahal blog saya tak banyak mana pun follower, and how they come to know my blog existence pun still menjadi tanda tanya...heheh


then sy baru perasan yang last Wednesday, other blogger B2B, Kikin Amir pun was listed and buat entry khas...tapi saya tak sempat baca...so bila baca baru pasan...hehehh...
ni entry Kikin: http://lamaransidia.blogspot.com/2012/02/lamaransidia-tersenarai-dalam-65-blog.html

other B2B blogger friend yang listed ialah Puan Intan from Choclairissa is a Tiffany Bride...
Entry here: http://choclairissa.blogspot.com/2012/02/unbelievable-intrend-march-2012-edition.html

owhh and Renee Meow pun listed oke...cuma dia x buat entry lg..hehe..

tapi i was not listed under wedding stuff (Mahligai Cinta as in InTrend)...

instead i was listed as blogger Hijabista alongside Adriani Adnan from Bows and a Rose, Fatin Liyana from Honeykoyuki and also Nurulbadiah Lai...just to name a few...segan jugak sebab dorang semua follower puluhan ribu...huhuhu









Nampak tak?? huhu

kasi zoom sket~

thanks a lot InTrend for this...sebab sy happy, i'm planning to do one contest to my follower...tunggu ya!

bye!

13 comments:

  1. wallawey.. part contest tu yang paling syiok!

    ReplyDelete
  2. hee rina syg thank you for the link! congrtas jugak nnti contest tag me tau :)

    ReplyDelete
  3. woot woot! congrats babe!!! so,pe lagi,blnje la aku sbb menjadi follower paling setia hahahahaha...

    ReplyDelete
  4. Woww3....hebak tuu....hehhe...congrates2....

    ReplyDelete