Tuesday, January 17, 2012

Thank You Tag

Salam u ols...sejak akhir-akhir ni macam aktiviti blogging dah makin berkurangan...sebab masa dipenuhi dengan aktiviti kerja yang non stop...

Harini saya nak share something...korang dah buat Thank You Tag?

Saya dengan gigih duk DIY Thank You Tag sendiri...actually ambil from Google...godek2 pelbagai website...dan jumpa macam2...lepas tu edit sendiri...boleh edit dalam Picnik or AdobePhotoshop...

Ni lah hasil nya:



Lepas ni nak print sendiri and lekat sendiri...kalau buat stiker saya survey tempat kebanyakan caj 35sen sekeping...mahal kan?

So saya nak beli kertas sendiri dan gam je kat paper beg...huhu...unless kalau korang ada cadangan dekat mana print stiker murah, inform saya oke...kalau bole kawasan Penang..hehehe

saya ada beberapa lagi contoh lain:






Ada tak sape2 yang minat nak DIY sendiri tag macam saya? boleh inform oke...Kalau minat saya sila drop email dalam ruangan komen ya dan saya akan email tag tu :)


Till then, Bye.

67 comments:

  1. RINA,NAK..emel aien plez..
    mizaien@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. nak.. atieshaadriana@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  3. Rina, i pun plan nk DIY je tq tag ni.. tp selama ni just plan a plan simple xde corak2 punya tq tag sbb x reti edit2..haha.
    tp nk try la jugak lepas tgk ur tq tag ni.. email to me please: syaza_marya@yahoo.co.uk

    thanks :)

    ReplyDelete
  4. aein, tqah n maryaa- dah send tau dear :)

    hunny- hehe nti sy pakai dua2...utk bezakan doorgift laki n pmpuan..

    fariza- thnx dear :)

    ReplyDelete
  5. wahhhhh cantik2x... boleh dop email kan juga (haha muka very tak malu :p)

    muniiera@gmail.com

    ReplyDelete
  6. mila nak!! damielgirls@gmail.com

    ReplyDelete
  7. nakkkkk hhheehe

    azilsahashim@gmail.com

    ReplyDelete
  8. nak DIY jugak rina :)

    ni email jijah yer Ziezah_misi88@yahoo.com..

    tq :)

    ReplyDelete
  9. rina.. nak2.. pliz email dear.. :)

    fareast23@gmail.com

    ReplyDelete
  10. comel2....
    nak jgakk,,,, heheheee.....

    karipapcinta@gmail.com

    ReplyDelete
  11. nak jugak :) rosahydrida@gmail.com

    ReplyDelete
  12. nak... syafiqahsaidun@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. kak! nk jgk! nurulzin@gmail.com hehehe...

    ReplyDelete
  14. waahhh....cantiknyer...pandainyer buat..nak dear...my email elqays@gmail.com

    tq rina..=)

    ReplyDelete
  15. rina!!
    kite nak.. hehehe
    dhieranottie@gmail.com

    huhu. thanx darl~

    ReplyDelete
  16. rina,iza nak jugak!!

    fiezatj@yahoo.com

    tq dear.=)

    ReplyDelete
  17. rinaa nak jugak! helenalatisha@gmail.com :D

    ReplyDelete
  18. yeyeyeye ! nk jugak dear,

    hasinanazaruddin@yahoo.com

    thanks :)

    ReplyDelete
  19. as pn nak.. ct_norasfiza@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. rina..print sticker mahal..kite pon print kt kertas pastu gam..keje susah sket tp murah la..=)

    ReplyDelete
  21. kat kakak yg print kad kawen eimy leh print2 mcm nie gak...kita bw jek jpeg tu...tp rega tak tau lak...kalo rina nak...nanti eimy leh tanyakan bila p ambik kad kawen eimy...

    ReplyDelete
  22. nurul nak juga...

    ruru_852003@yahoo.com.

    dah folo awk

    ReplyDelete
  23. syida- btul2 mmg mahal..sbb tu sangop buat keje renyah lg..hhehe

    eimy- haa oke gak eimy tlg tny eh..kalo mrh oke la..hehehe..thnx tau :)

    ReplyDelete
  24. Rina, rina design sndiri, pastu cmna lekatkan kat badge tuu...??
    Lawa laa...suka2...

    ReplyDelete
  25. iman- dah email ye :)

    halyza- owh sy x design badge tu..sy amek dlm google..pastu edit2 dalam picnik..hehehe

    ReplyDelete
  26. Rina - ohh ni bukan badge ke..?? cmne nk lekatkan kat badge...??

    ReplyDelete
  27. dear, nak jugak.
    misz_ieka@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. rina darl....
    suria nk gak..hikhik

    shuria3@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Hi, I pon nak... can you pls gv me the template.. thank u so very much Rina... =)

    shf_nisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. nak jugak...

    shf_nisa@yahoo.com

    thanks.. =)

    ReplyDelete
  31. hi.. sy pn nak jugak boleh?

    chirrupp@yahoo.com

    thanks

    ReplyDelete
  32. nak juga;)

    syahidakmal@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  33. dear nak jugak sebab nak beli nati budget lari. thanks in advance

    nurmurshidah@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam.. leh emailkan tq tag tu? cute sgt. fnis_69@yahoo.com.my
    btw, nice blog. first time singgah sini. do visit my berhabuk blog.. hehe ;)

    ReplyDelete
  35. salam. leh emailkan sy tq tag tu? cute sgt.

    fnis_69@yahoo.com.my

    btw, nice blog. do visit belog berhabuk saya. hikss.. thanx ;)

    ReplyDelete
  36. nak jugak..
    princess_2nie@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. nk jgk...
    fiza87_roserider@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. Dear, 1st time baca blog kamu...blh tlg emel skali...nmpk comel plk tag tu :) nice to knw u
    aisya.afiyah@gmail.com

    ReplyDelete
  39. nk jgk boleh?
    dieyl_89@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. nk jgk boleh..
    dieyl_89@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. nak jugak!!! pureclass88@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. Salam Rina,

    Saya interested nak DIY tag sendiri. boleh bagi link tak? shazkarim@yahoo.com. thank you.

    ReplyDelete
  43. Salam,

    Rina boleh tak you email kan the link fr DIY thnks you tag? I am very much interested. TQ

    ReplyDelete
  44. email kt ana9298@gmail.com

    thank ya

    ReplyDelete
  45. nak gak bleh? najwa2812@gmail.com
    tp yang i buat lepas print terus atas kertas sticker..

    ReplyDelete
  46. dear,thank for sharing..can u email me the site?tq..dailleyna@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. hye rina, nk jugak template 2 or site. dok google xjumpe2.. huhu..

    lin_blackpinkscreen@yahoo.com

    tq :)

    ReplyDelete
  48. Salam. nak tau harga printing tag tuh ? Saya berminat :)
    terima kasih :)
    sabariahsobri@gmail.com :)

    ReplyDelete
  49. Hi Rina,

    Blh tlg emelkan tag2 y cumel ni tak?
    thanks so much.
    ms_nazierah@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. hai rina..fana nak juga boleh tak?email fana_akim@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. salam
    mohon emel kan
    liyana@syariahlawyer.com
    tq

    ReplyDelete
  52. Hye .....anis nak jugak :)

    email anis anizzul@yahoo.com.
    Thankss !

    ReplyDelete
  53. Hyee... anis pun nak jugak template tag ni :)

    Email anis : anizzul@yahoo.com.
    thanks !!

    ReplyDelete
  54. salam
    cntik sgt tag tu..boleh email sy tak..yieny_79@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. salam
    cntik tag tu.boleh email sy..chomell79@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. salam..
    cantik tag tu..terpk nk wat cmtu gak
    leh x email sy?ariyanisakura@yahoo.com
    thanks rina:)

    ReplyDelete
  57. salam..nak jgk boleh?
    ros_aretiey@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. sy nk jugak
    sitihajar.manshor@yahoo.com
    tq :)

    ReplyDelete
  59. nak sis!! email to me ya...siti.nurulain88@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. emel kat saya jugak.. azuana29@yahoo.com. Terima kasih yer :)

    ReplyDelete