Monday, February 6, 2012

Official Photographer - Done!

Salam...boleh tak semakin lama semakin malas update blog...seriously kebelakangan ni banyak jadi silent reader dekat blog2 lain..lagi 3 months plus nak kawen...amaigaddddd!! scaweeyyy dudeee...macam banyak tak settle lagi...

oke back to business...salah satu benda dah setel is finding my OP...actually dah setel last year lagi...tapi lepas jumpa dengan my OP baru lah nak post entri ni...

My OP will be tak lain tak bukan incik Shahfazrie Miskon from Clicks The Moment...i'll give the link at the end of my entry...

Sebelum tu lets cekidaut yawww...superlong photos from him which i think his best shots n wish he did the same to my wedding soon..hak hakk :p



 suka tone nih :)




 Suka style ni :)




























okey banyak tak pic? huhu..if nak tengok banyak lagi...

boleh check his fanpage at Clicks The Moment ataupun add beliau dekat Shahfazrie Miskon...

From my personal point of view, Shah sangat senang untuk dihubungi, cepat reply msg, senang nak diskus apa2...n boleh share idea2 macam2 :)

sebarang pertanyaan harga sila jangan tanya sy...hehehe...

p/s: to shah, saya tak mo demand tinggi2...tapi sila ambil pic dan edit gambar2 kami supaya kulit flawwwlessss, gelowwwinnggg, pp blushing2 pink, mata besinar2 berair2 dan penting nampak kurus...pastu nak nampak mcm retis di hari bahagia kami..hahahahah (tak cerewet kan?) :p

oke bai...

15 comments:

  1. shida pun pening aih nak cari OP. semua cantik2 dok kalt kl bukan kelantan.adeih

    ReplyDelete
  2. rina- dah book OP ke? detik indah kan? kalo lum leh try dia..hehe

    shida- xpe kt kelantan kalo x silap ada satu fotog menarik gak..tp lupa da nama ape..huhu

    ReplyDelete
  3. hi!brapa ek awk amik pakej kt die??mcm best!!

    ReplyDelete
  4. anon- sori x dpt gtau price la kt sini..hehehe..ape kata kontek die trus..rate sy rate kwn2..hehehe..dun wori die x mahal sgt..standard skang je :p

    ReplyDelete
  5. cantik lah pic. dia!
    suria igtkan rina amik selphya, hehe
    dorang quote utk suria sgt affordable tp syg, lmbt skit dia quote suria dh confirm ng org lain..huhu melepasss

    ReplyDelete
  6. suria- huhu sbb rina pun dah konfem mulut nak amek shahfazrie..pastu baru selphya wat promo..so mcm xbes pulak dah janji x amek kan..hehehe..suria konfem ngan sape dah? share2 la :P

    ReplyDelete
  7. betul2..lama menyepi..huhu..=P

    cantik gmbr die...=)

    ReplyDelete
  8. hehehe sbb malas sejak dua menjak ni..tatau la nape..heheh

    ReplyDelete
  9. alaaa, baru nak tanya nama..hehe

    ReplyDelete
  10. 1st time dengar "Clicks The Moment" :)..Gambar CTM snap CANTIK and KREATIF :)

    ReplyDelete
  11. shida- x ingat la yang..huhu sori..

    shura- haah sy mmg highly recomend dorang :)

    ReplyDelete
  12. @Rina Hamid
    OP sy biasa² saja, wuuuu.. malu lah nk reveal, tunggu pas wedd. eh..
    hehehee :P

    ReplyDelete
  13. suria- xpe fotog biasa tp hasil gempak kann..hehe..nti pas kawen buat review ya :)

    ReplyDelete