Wednesday, July 18, 2012

Wedding Suit For Sale

Salam,

Sy nak jual suit yang sy beli untuk wedding sy haritu...nak jual sebab my husband dah tak mau pakai...so untuk korang nak cari coat untuk bakal suami or boyfriend, bolehla hubungi saya kalau berminat... boleh pakai untuk wedding, dinner, pre wedding / post wedding or kalau nak jadi pengapit nak pakai suit pun boleh... suit ni baru pakai sekali jek... and still in very good condition...

Brand: Dees Gurney Plaza (Korean Store)
Size: L (tapi jenis fit macam korean style suit)
Color: Grey
Selling price: RM 100.00nett (really reasonable sebab price for a suit mostly RM 400 above)

Boleh COD dan boleh cuba tapi hanya untuk kawasan Seberang Jaya Pulau Pinang sahaja...


Time beli fit elok n ngam2 jek~




Time kawen tumbesaran perut melampau sampai tak leh button...



bahagian dalam suit, ada dua poket sebelah kiri dan kanan

Pada yang berminat, sila email ke riena1986@gmail.com.

Thanks!

3 comments:

  1. Hehhe....masa nak kawin, dh terlampau bahagia tu rina...hehhee

    ReplyDelete
  2. hahaha liza..bhgia smpai jadi buncit..

    ReplyDelete