Tuesday, September 4, 2012

Lemaunya Seorang Blogger

Salam,

boleh tak lemau nak update blog sekarang? mesti orang pun dah tak singgah sini...

review wedding yang belambak2 tu dibiarkan sahaja...tapi akan cuba usahakan jugak untuk update sikit-sikit...kalau dulu boleh everyday nak blogwalking, sekarang seminggu sekali kot blogwalking...inilah namanya busy maksima... boss baru masuk kerja memang banyak...i can no longer spend my time looking at blog or facebook anymore during office hours...nasib baik facebook boleh lagi browse through handphone...kalau tak memang langsung tak online...weekend husband datang, kena spend dengan dia...lepas tu ulang balik proses tu...

so sy mintak maaf sangat sekiranya sy tak jenguk2 blog rakan2 or komen2...harap jangan berkecil hati T_T

since Hari Raya haritu, sampai sekarang tak sempat nak rehat sepenuhnya...like my previous entry First Raya as a WIFE, memang hectic sangat that weekend...masuk kerja memang terus busy...

then dapat satu panggilan last minit untuk sy turun KL...


so semalam terpaksa ambil last minute flight ke KL...ada hal sikit...nak ambil cuti boss tak approve...tapi dah desperate sangat nak ambil cuti, then boss SMS " u may go to KL but i'll consider u absent tomorrow"...stress kot...since sy memang desperate nak pergi plus ticket dah beli, then sy pergi jugak...tak tau la nasib nak kena apa nanti kan...dah malas nak fikir...bukan nak melawan boss tapi i've got my own reason which i can't publish here...

BTW, sy harap sangat kali ini mudah-mudahan ada rezeki sy dan tolong doakan kejayaan sy ya kawan2...amin

motif letak gambar ni?

6 comments:

  1. at least after kwen lemau tak pe..heheh...miza before lagi dah lemau...tak der mood berblog...

    ReplyDelete
  2. Motif letak gambar sebab rindu moment nikah kan..??kan..?

    U turun KL kenpa..?interview ke.?

    ReplyDelete
  3. kdg2 org tak paham situasi kita kan. kita bkn sengaja buat sesuatu tu klau bkn ada sebab dia kan. sian u. hope bos u tak marahla.

    lawa sgt gambar ni dear :D

    ReplyDelete
  4. rina der iv yer..
    hehehe...biase la tu dear..sabar k..sometimes ppl taktau wat we really want to do..n insyallah..smuge impian kamu termakbul dear..amin.

    ReplyDelete
  5. miza- hahaha xtau la nape mood tu x dtg nak ber blog..mmg lps kawen jadi cmni eh? hehehe

    shura- haah rendu..kalo bole nak ulang time tu jek..hahaha..gedik kan :p haah g itvw..hopefully ada rzki nti..doakan sy eh :)

    cha- betul2..org xpaham n pntgkan diri sndiri jek..lps tu asyik ckp blkg..kalo x puas hati dtgla ckp depan2 kan..ni x..hehe thnx!

    ana- haah iv..heee..thnx harap dimakbulkan..amin

    ReplyDelete