Thursday, October 4, 2012

A Quick Update

Salam,

hallo everybody! haven't seen all of u in a while...

beberapa hari lepas, sy ada update di Twitter sy,


pastu ramai la DM sy cakap "congrats! pregnant?" hahaha..mestila TAK! still belum ada isi okeh...isi makanan adalah... btw thanks jugak yang wish tu...actually sy received good news about other matter...biarlah rahsia dulu...few close friends dah tau...sangat2 bersyukur dan gembira tak terhingga :)


btw, makin lama makin less update dekat my blog...main reason because too busy with my workloads! then balik rumah, sambung menjahit lace dan manik dekat tudung...tapi takpalah sebab nak mencari rezeki kan...kena banyak bersabar...hopefully all goes well...

benda ni lah duk pulun jahit hari2..nasib baik mak tolong jahit jugak :p


okelah nak update sikit gambar kahwin yang dah basi tu..hahah..part turun kereta...tu jek :p



Buat ala2 wedding Scha & Awal...pengantin perempuan dan lelaki naik kereta lain2...ni semua idea my cousins..huhu

okeh nak sambung jahit! daaaaa

Love,
Rina Hamid

9 comments:

  1. let me guest, rina dah dapat kerja kt kl???? betul tak betul tak? ehe over

    ReplyDelete
  2. Haa...tau, ni mesti dpt kerja kat KL...dan kini tidak perlu lg duduk berjauhan!!! ehhee

    ReplyDelete
  3. oke jwb untuk semua skali..yes finally dpt keja kl..dkt ngn laki..hehehe :p

    ReplyDelete
  4. congrats dear, finally rite. lepas ni dah x keseorangan dah....hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah2, ade berita gumbira...!!

    ReplyDelete