Sunday, December 9, 2012

Help Me... Again

Salam,

mesti menyampah dengar asyik mintak tolong jek..haha..jangan marah eh..walaupun baru pindah ke Sepang ni, sy nak survey lah area kedai kain kat sini untuk teruskan bisnes kecik sy nih --> THE HIJABI DOLL

tapi nak tau lah kt mana kedai kain yang cantik2..sy dah survey dekat Nilai 3 tp kedai kain kebanyakan lebih motif corak and sy pulak tak suka design corak ala makcik2 tu...pastu belambak pulak untuk buat curtain...so any idea tak kt mana nak cari kedai kain..nak cari kain chiffon...tu paling penting...

pastu nak cari pulak tailor yang berdekatan untuk jahit tepi and jahit tudung...kalau sesiapa tau tolong la khabar kan kt sy...jasa korang akan dikenang...hehehhh

tenkiuuuuu...

p/s: esok 1st day kerja tempat baru...harap2 jumpa kawan2 baru yang baik dan banyak membantu :)

daaaa

Rina Hamid

5 comments:

  1. u duduk mane dear? nanti email la i kasik contact no boleh whatsapp2 :)

    love_kazaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. rina, rasanya kt bandar baru nilai ada 1 gulatis klu x salah. kt bandar baru bangi pon ade gulatis jgk. klu nak jauh lagi kt mines ade kedai kain tewah :) ce usha

    ReplyDelete
  3. hai.. kenal kite tak? baru pagi tadi kita introduce dekat Rina.... Ingat tak?

    ReplyDelete
  4. diyana- dah try g ilai tp xde pun..tp nilai square belom g..nti sy try g :)

    cha- dah emel..dpt x dear?

    nuha- owh ade eh..sy dah pegi kamdar kt kajang..thx 4 d info :)

    nadiah- eh yeke?hahaha kecik nye dunie..xsngke plak jupe situ..nice to meet u!

    ReplyDelete