Monday, March 25, 2013

Weekend Honeymoon

Salam,

Happy Monday!

over tak tajuk weekend honeymoon..dah hampir setahun kahwin feeling2 nak honeymoon...btw last weekend sy dengan husband stay Sunway Resort Hotel & Spa...tapi sy stay Pyramid Tower sj...dapat voucher free...

Tapi pergi time gaji tak masuk lagi amatlah menyakitkan hati bila berjalan2 di Sunway Pyramid...dahla ada sale...tutup mata sambil berjalan...bila dah taktau nak jalan mana, plan pergi tengok my cousin baby yang baru lahir bulan lepas...finally dapat gomol-gomol dengan baby...

 Still remember sy post bout my cousin's wedding? link here:
http://rinahamid.blogspot.com/2011/11/zack-merican-aizuddin-razak-reception.html
http://rinahamid.blogspot.com/2011/11/zack-merican-aizuddin-razak.html

Alhamdulillah now both of them dah jadi parents...welcome to parenthood...heee...still hoping for myself :p



 Baby Rayyan Ezzerdine dengan aunty Rina..baby Rayyan asyik tengok je sy sebab tudung duk terbang2 melayang...huhu

 
Dengan aunty Nuyui!

 baby Rayyan ckp "tak suke kena cioommmm!" wahahaha


 belajar pegang baby...huhu

 oke la dah lulus pegang baby..


Lepas dah habis tengok baby, pergi jalan2 pulak...dah tak tau nak p mana sebab balik2 area Shah Alam...tu je port lepak kitorang T_T

 urggghh i look fat and hitammmm...

 

 Malam tu sempat posing depan Sunway yang bercahaya lip lap lip lap...

 Dulu kan sy pekerja Sunway...asyik2 Sunway, Sunway, Sunway...hahah

The next day, ajak Kak CT Sajada (ex colleague masa Sunway Hotel)...lama sangat tak jumpa kak ct...jalan2 la kami dalam Sunway Pyramid...






Best nya kalau dapat cuti lama2..apakan daya kejap je masa berlalu...lepas jumpa ni terus balik Sepang...waaaa...nak cutiiiiii lagiiii!

Love,

Rina Hamid

16 comments:

  1. Nice weekend kak :)

    Akakkkkk!! cantik handbeg leopard tu..
    Akak beli kat mne? Nk beli jugakkkk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..hehehe..akak beli kt jusco bukit raja..murah jee..rm25..hahaha

      Delete
    2. laayke kak.. cntik beg tu.. :D

      Delete
  2. cantik la pashmina awk.. huhuhu :)

    ReplyDelete
  3. Baju bby sama cam ank mila punya..sep!!

    ReplyDelete
  4. comelnya baby rayyann..mata boolat!
    btw, mmg best kan stay kat pyramid tower!sbb link dgn sunway pyramid..huhuhu





    http://sfaezah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btul tu..tp xbes sbb g time belom gaji..so xleh nak pusing2 sgt..nti meroyan plak..haha

      Delete
  5. bestnya dpt jalan2 cuci mata jumpa org kann.

    pastu bila kena blk rumah and fikir kena keje terus jadik tak best..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuk sgt...nympah btol bile pk sal keje T_T

      Delete
  6. comelnye baby...xsabar rasa nak tunggy baby keluar.hehe

    ReplyDelete
  7. rina!!! rayyan suka kne cium la!!! nmpk x dia senyum tuh hahaha... tp mmg lambok pass with flying colors nk jaga baby... pegang dh pndai sgt tu hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..okela2 bg ko menang la sbb nak jg ati bakal2 ibu..hahaha..

      Delete