Friday, October 4, 2013

When Belly is Getting Bigger

Salam,

Ok dulu asyik complain perut tak nampak. Sekarang hamekkk. Perut besaq kalah orang pregnant 9 bulan. Tapi dekat ofis, semua cakap tak nampak pun perut T_T

30 weeks

31 weeks

 32 weeks

Next week check up. tak taula berat naik berapa. Nervous pulak rasa. Last check up result gula ok.
lepas dari tu asyik nak makan makanan manis jek. coklat, kek, puding n so on. Lepas makan nasik or apa2 memang kena sediakan makanan manis kat sebelah. haishhh.

Oke lah lagi less than 8 weeks nak beranak! harap baby keluar awal sikit. nak beranak between 37-39 weeks. Tak larat nak panjat tangga 4 tingkat bawak perut besar T_T

Rina Hamid

19 comments:

  1. suria rumah tgkt 2, opis tgkt 2 tp tangga tinggi..
    kes tu la agaknya 37w dh bersalin..hee

    comel perut rina, sbb rina tggi kot sbb tu depa ckp x nmpk..suria 30w dh mcm 37w sbb bdn haluih..hihi
    semoga rina dipermudahkan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. besnya awal suria bersalin. rina pun hrp bersalin 37weeks tu. haha. rina tinggi n gemok sbb tula org xprasan peknen. peknen ka x sama ja lebih krg. haha.

      Aamiin hrp2 senang beranak nanti :)

      Delete
  2. Berserinya mom to be ni. xlama dah 8 weeks tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nervous sebenarnya ni. doakan semua dipermudahkan masa bersalin nanti eh :)

      Delete
  3. alahh comel je perut rina... jijah 32w besar betul..patut la hakimi besar..hehe
    rina biar baby kecik bila kuar.. nnt dia dah kuar kita besarkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi xnmpak pun perut jijah besar. sy sememangnye dah besar myb sbb tu xnmpak sgt kan. hehe.

      Delete
  4. Comel je dress up mommy to be ni..

    ReplyDelete
  5. alolo...omeynyaa, rindu nak preggy. shida dulu 8 bulan, jalan kengkang sbb tulang punggung kecik sangat (-__-). dah berapa kg naik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. shida bdn kecik. rina ni mmg dah besar. pastu bertambah besar la kan. heehe. last check up 29weeks naik 4kg. esok nak check up xtaula naik brp plak. huhu

      Delete
  6. Shopping ape kat belakang tuh?heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. shopping brg baby jela. zaman shopping brg sendiri dah tamat. huhuhu

      Delete
  7. That tummy is so cute and you look gorgeous!!!

    ReplyDelete
  8. comelnya! berseri-seri..perut pon comel!
    perut kita pon tak nampak sgt.. (ke perasaan diri sendiri)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk da brp mgu eh? nti2 dah dkt besalin mst nampak. huhuhu

      Delete
  9. xpe, yang penting kite nampak comel je selalu..hehe..
    kat skola ni pon same, selalu tye bile due bile? bile ckap disember, dorg cm x percaya sbb nampak besar.. yela, badan kite kecik tetiba perut besar mst nampak len kan..

    hope kite same2 sihat, baby pon sehat dan dipermudahkan segala urusan oleh Nya..
    InsyaAllah :)

    ReplyDelete