Monday, February 2, 2015

Korang Rasa?

Assalamualaikum semua.

Di saat ramai orang cuti hari ni. terus rasa lemau sikit nak kerja. so nak buat entry laju-laju. nak mintak pendapat. Korang rasa ok tak kalau nak tambah polka dot kat tepi stripes wall ni?
Over tak korang rasa? sebab nak habiskan belen cat pink tu. tatau nak buat apa. hehehh

Pic Sebelum

Ni pic edit ok. belum cat lagi pun.

Thanks korang!

Rina Hamid

13 comments:

  1. Cantiknya rina....buatlah pokoldot tu...srius comel... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    www.ekinhoza.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaAllah. tak nyempat2 nak buat lg ni ha. asyik bz memanjang.

      Delete
  2. cantik2.... klu xcrowded sgt polkadot nye should be nice (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula plan nak jarangkan jugak letak sikit2 je.thx!

      Delete
  3. macam tak je kak rina. try kat tempat lain la. ruang makan ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ruang mkn akak kecik la huda. mcm xbrp sesuai nak cat. heehehe. akan consider tmpt lain la kot.

      Delete
  4. ok je yang, nampak sweet gteww, macam mana nak cat bagi bulat-bulat eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet ke? hehehe. tula kena beli stencil tu nak cat tp xbeli2 lg. penyakit pemalas dah smpai. hahhaa

      Delete
  5. mcm x sesuai je rina..cm bilik baby girl lak.... :p

    ReplyDelete
  6. Gigihnya rinaa....tp syg plak kalau x habiskn cat tu kan...yela dh beli mahal2....kalau rasa mcm renyah nk cat bulat2 polkadot tu, leh je guna cat tu utk bilik anak2 plak kan.....

    ReplyDelete
  7. smart n creative idea la yg. ikut rasa hati, klu u rasa best, jst teruskan je.. yg penting family happy. hihi

    ReplyDelete