Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wednesday #4

Salam...

Debaran kian terasa...

Neves okeh...sebulan lagi...emm nak buat apa eh di saat2 hari makin dekat ni ??tiba2 rasa x ready nak kawen...masak pun belum pandai...



rasa nak debik muka budak ni...sebab tiap2 ari gado...hahaha..sebaik sayang tu kuat :p

okeh tu jek...daaa


15 comments:

  1. I pun hari-hari gaduh TAPI lepas gaduh sayang makin kuat :)

    ReplyDelete
  2. Ngeee.. comil je u sis.. *nak debik muka :)

    tak sabar nk tgu photo2 terhebat u wedding nnti :)

    ReplyDelete
  3. shura- btul prasaan lps gado tu makin kuat syg..hehehe..pastu gado balek pastu syg blk..hahaha

    rina ellisa- ehhehe comel ke cmtu? :p amin :)

    ReplyDelete
  4. pergaduhan mengeratkan hubungan. selamat melahyari bahtera perkahwinan. saya doakan yg terbaik :)

    ReplyDelete
  5. gadis melayu- terima kasih..amin :)

    ReplyDelete
  6. errr bab masak tu kan normal
    sbb eimy sblm kahwin pun tak pandai masak
    tppp lepas kahwin sbb TERpaksa masak utk suami (suami tak suka makan kat luar)
    nak tak nak google myresepi tiap hari cari menu2 simple...blajar masak guna resepi
    alhamdulillah dr tak pandai wat sup ayam...pandai dah..ekekekekekee

    cayok2 dearrr!!!

    ReplyDelete
  7. Wahh, lagi sebulan...kalau kita pon nebes giler....darah manis, tu yg asyik gaduh je tuu...sabar3.... :D

    pas kawin rina dok mana...??future husband keje katne rina...?

    ReplyDelete
  8. sekarang nak debik, debik la puas-puas.. hehehehe.

    ReplyDelete
  9. eimy- aaaa pasni sy pun kena google tiap2 ari nak carik resipi..hahahaha..dah la bakal suami suka makanan kampung n lauk pauk ni..sy western pandai la..huhu

    liza- haah tu la bole kata tiap2 ari gado..huhu..pas kawen duk kl..lani duk cari keja..hehehe..liza kalo da keja kosong gtau eh :)

    oshinz- hahaha xlarat nak debik...debik perot buncit ;p

    ReplyDelete
  10. Oo yeke..dok kl ea...hehe...ok, kalau ada mana2 lubang, kt bgtau k...

    ReplyDelete
  11. liza- thankssssss..hugsssss :)

    ReplyDelete
  12. Gaduh lagi mengeratkan hubungan
    makin lama makin sayang :)




    http://8917fara.blogspot.com/


    Jom Singgah :)
    Dah follow awak

    ReplyDelete
  13. waahhh dah dekat tuh..hehe..gudluck dear..semoag segala urusan dipermudahkan...nway my blog add change to http://littledr.blogspot.com/ sorry ya..sebab kene hack..please edit ya..

    ReplyDelete
  14. Rina. Just be yourself. Tok sah kalut-kalut. Rilex je. hahaha. Tapi dalam hati sure gundah gulana gelabah tahap dewa. congrats in advance.

    http://www.untuqsemua.com

    ReplyDelete
  15. samala kita yunk. dahle kahwin, hampir nak dekat. mine 5/6 akad, sanding 7/6.

    kadang-kadang rasa nak marah je semua orang sbb stress punya pasal

    ReplyDelete