Tuesday, July 3, 2012

Cukup Sebulan

Salam...

okeh entry ni patut up semalam...tapi sebab lambat balik dari kl, so baru pos today...alhamdulillah dah sebulan menjadi isteri orang...heeeee..(sebulan ponnn nak kecoh kan)...tapi saja nak menyampahkan diri sendiri n korang dengan ckp cmtu..haha..

korang suka x?? sila support sy nak mulakan bisnes...teaser kain n lace...tunggu siap jahit okeh :)


btw jumaat sabtu ahad isnin bersama suami di kl...biasala dapat jadi weekend wife jek...kena redha jelah kan...

sepanjang cuti dapatla berjalan2 di merata2...sempat jugak singgah career fair di KLCC...layan jelah gambar...malas taip boleh?

time nak masuk career fair pun nak pose :p

harap2 ada rezeki dalam ni...

tukang bawak beg yang penuh ngan brochures 

punya excited posing sampai tag nama career fair tak cabot...haha



sempat bersama BFF's Fiza Amin n Suriah Bahari...hugssss

hasil kutipan shopping

p/s: balek dari kl terus demam (-_-')

16 comments:

  1. Sis, Kite nak beli lace je boleh? :) berapa?

    ReplyDelete
  2. yeay banner baju jadi pilihan rina!!

    nak bisness ape pulak nie?? =)

    ReplyDelete
  3. Rina, cantik kain ngan lace tu. Nak!
    Bisness untuk raya ke? Cepat2 update eh. Hehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh cntikla kain2 tu! all the best!

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dari haida. rina buat bisnes jual lace ke? http://haida-safera.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. thanks all..tunggu ya untuk bisnes pertama sy..sapot sy eh..teaser gambar tesebot ialah lace shawl tau..bukan baju..heee :)

    ReplyDelete
  7. salam rina...ada email rina...check ur email yea

    ReplyDelete
  8. rina, pm suria utk kain & lace saja boleh..? heeeeee

    ReplyDelete
  9. suka sangat dah jual jangan lupa inform

    ReplyDelete