Sunday, June 17, 2012

Makan-Makan

Salam,

xdak mood nak update review harini...

rindu kat suami... Ya Allah harap2 dapat la kerja dekat kl cepat2...amin...kalo semua reader blog ni baca, in case tempat u all ada kekosongan inform saya okeh...bahagian admin, PR, event, advertising or marketing... tapi bukan sales ya...jawatan sales paling sy nak hindari...huhuhu...

dah 5 hari berjauhan dengan suami ni...hmmm :(

saja jek nak upload gambar2 kitorang makan kat restoran iraq di pulau pinang...





Sup kami makan ni memang sedap gilerrr...tak tau la sup apa...tapi rasa mcm mushroom campor tomato campor bawang...haha

sedap okehhh...briani ayam iraq style...

suami amek briani kambing iraq style..

Entry kosong je arini...tak dak apa yang best...hahahaha

daaaaa~

6 comments:

  1. alololo shuweetnya rindu kat hubby.

    ReplyDelete
  2. setau shida, kalau rina nak senang, customer service paling senang nak dapat *coz im working in this field*

    u can apply with telco company, bank, govt,astro, organizaton n bla bla. bersepah sekitar kl, try lah. nak tanya apa2, tanya shida kat blog or fb. takut x ingat nak bukak dah

    gaji pun ok

    ReplyDelete
  3. dtg berbelog walking dkt sini :)

    ReplyDelete
  4. tq LS-everlynn...link u apa eh? nak folow :)

    ReplyDelete
  5. saye pun rindu kat hubby.tp,die kat penang.sy plak kt kL..long distance marriage.moge Rina tabah rindu2an..he2..

    ReplyDelete
  6. dear rina...
    i bru jmpe ur blog..
    sian plak dgr rintihan nak berdekat dgn hubby tu..rina try astro..adik i kije sane..tak silap seng je dpt..give it a try ok..wish u luck...

    ReplyDelete